VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

blog_youseeYousee erkender problemer med kundeservice og hyrer 250 ekstra medarbejdere. Forleden blev YouSee kundeservice hængt ud i forbrugermagasinet DR Kontant, og det blev kulminationen på en periode med en eksplosiv vækst i kundehenvendelser. Det skriver erhvervsmediet Finans. Efter at TDC og YouSee i forår og forsommer gennemgik en sammenlægning er YouSee blevet kimet ned af kunderne.

Dagligt håndteres 104.000 opkald, online-henvendelser og besøg i de 45 YouSee-butikker, og det er mere end de ca. 1.250 ansatte i YouSee kundeservice kan klare. “Det virker som om, at TDC-ledelsen har undervurderet opgaven og hvor ukendt, Yousee-brandet er for kunder, der ikke har været tv-kunder i TDC”, fortæller Morten Imsgard, senioranalytiker og TDC-ekspert i Sydbank, til Finans.

Derfor hyrer TDC-koncernen nu 250 ekstra medarbejdere, en forøgelse på 20%. Men der er ingen vej udenom, mener Morten Imsgard: “Fundamentet under hele TDC’s 2018-strategi er tilfredse kunder, der ikke hænger sig i prisen. Derfor er kundernes oplevelse det ene parameter, som TDC ikke har råd til at sætte over styr”. Sammenlægningen af TDC og YouSee betød en flytning af over 1 million privatkunder.

Læs mere her: http://www.recordere.dk/2016/10/yousee-kundeservice-forstaerkes-efter-104-000-opkald-om-dagen/

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest