VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

blog_1GBJellingnet planlægger i samarbejde med YouSee, at gøre plads til bedre billedkvalitet og højere bredbåndshastigheder

Ambitionen hos Jellingnet er klar:
Vores medlemmer skal flyttes til det næste niveau, så vores medlemmer er fuldt forberedte på den digitale fremtid, der lurer lige om hjørnet. Det betyder bl.a., at planlægger i samarbejde med YouSee, at udrulle det lynhurtige bredbånd, gigabredbånd, der sikrer bredbåndshastigheder på op til 1 GBit i løbet af efteråret 2017.

Det betyder samtidigt, at der i februar 2017 lukkes ned for FM-båndet i YouSee’s kabel-tv-net for at frigøre den nødvendige plads til de nye bredbåndshastigheder. Det betyder at HVIS du har din radio tilsluttet via et kabel i væggen sammen med TV-stikket, så kommer dette til at betyde noget for dig. Læs mere om hvad det kommer til at betyde her:

Fremtiden bliver mere og mere digital. Det er uundgåeligt. Og Danmark hører også til blandt de lande i verden, der er med længst fremme på det digitale beat. Men de senere år har Danmark tabt noget af det momentum, imens andre lande har skruet gevaldigt op for tempoet. Et vigtigt skridt på den rejse er netop at sørge for, at alle husstande i Jelling, der er medlem af Jellingnet, i langt højere grad får adgang til hurtigere bredbåndsforbindelser.

Forbruget på nettet stiger hele tiden
Den stigende efterspørgsel på hurtigere bredbånd går hånd i hånd med, at jeres beboere og medlemmers forbrug på nettet er steget endnu hurtigere. Det hænger især sammen med, at tv-vanerne er under forandring. Vi streamer i langt højere grad vores tv-indhold og går i Tv-arkivet og bestemmer, hvad vi vil se hvornår. Tal fra Slots- og Kulturstyrelsen viser bl.a., at næsten halvdelen af alle danskere mellem 16 og 89 år har streamet film, serier eller tv-programmer i 2015, og blandt de 16-44-årige er det hele 30 pct., der streamer dagligt.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest