VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Fibernet eller Antennenet?

Hvad skal man vælge?. Vi vil gerne hjælpe dig til at blive klogere på forskellen.
Det er for mange rigtigt svært at gennemskue forskellen på at få leveret TV- telefoni og Bredbånds signal fra en antenneforening, og et fiberselskab.

I Jelling har medlemmerne igennem 40 år, været forvent med at det er enkelt at se TV – sæt stikket i fjernsynet og du har TV signal.
Det gælder i alle rum, hvor der er antennekabel, og det er UDEN at du skal bruge boks eller kort. Her er den første forskel på at få leveret signal fra en anden leverandør og antenneforeningen.

Uanset hvilke andre leverandører du vælger til at levere dit TV-signal, skal du have mindst en boks installeret og betale ekstra hver måned, hvis du ønsker der skal være tv-signal i flere rum. Ved ekstra bokse skal der ofte trækkes kabler i huset før det virker, og det koster ekstra.

Vi vil her forsøge at beskrive de forskelle, der er på at få leveret fra antenneforeningen og f.eks. et fiberselskab, set fra medlemmets side.

groen-streg

Non-profit forening
Jellingnet er en “non-profit” forening. I bestyrelsen er der stor fokus på hele tiden at vedligeholde og udvide vores kabelnet, samt leve op til de krav der stilles til levering af stabile og prisbilligt TV, bredbånds og telefoniløsninger. Foreningens administration er minimal, hvilket betyder lavere priser til dig som medlem.

 

groen-streg


Du har medbestemmelse – og du sparer penge

Når du er medlem af Jellingnet, har din mening værdi. Du bliver en del af en lokal forening, hvor du som medlem har indflydelse på, hvordan vores tv-udbud skal se ud. Du har også indflydelse på foreningens priser. Som forening skal vi ikke tjene penge på at levere tv til dig, og derfor kan vi også love dig, at du får rigtig meget tv for pengene hos Jellingnet.

Foreningen skal ikke, som fiberselskaberne udbetale udbytte til aktiehaverne, og eventuelle overskud går direkte i driften af foreningen, derfor har vi helt generelt de bedste priser i markedet.

Hvis du ønsker at blive tilsluttet Fiberselskabets net, kræver det både, at dele af byen og din indkørsel/have skal graves op. Endvidere skal du ofte selv til at trække nye kabler i dit eget hjem. Som medlem af Antenneforeningen har du allerede installeret et kabel-tv stik i hjemmet, som allerede nu giver dig adgang til de bedste tv-kanaler, stabilt internet og telefoni.
Skal du have glæde af de nye Gigabit hastigheder skal du have skiftet noget udstyr i din bolig. Har du en standardinstallation betaler Jellingnet for denne udskiftning. Har du ikke en standrad installation, skal du betale for dette selv. Du får en pris når teknikeren er på besøg hos dig. Det er vores erfaring at ca. 10% af vores medlemmer skal have skiftet udstyr for egen regning.

 

groen-streg

TV:
Du kan vælge mellem fem forskellige tv-pakker og på de tre af dem kan du se tv-kanalerne på alle digitale tv apparater, i alle rum, helt uden brug af bokse eller andet ekstraudstyr. Du får det bedste og bredeste udbud af tv-kanaler – lige fra TV3, DR og TV 2 til Eurosport, Discovery Channel og Disney Channel. Og vi sender mange flere kanaler i HD kvalitet end nogen andre TV udbydere. Alt hvad du behøver, er et kabel-tv-stik i væggen en gang for alle. Så er du sikret et stabilt tv-signal i mange år fremover.
Du kan også få TV-med Bland selv, hvor du har mulighed for enten at blande 10 eller 39 kanaler kvit og frit fra Yousees komplette tv-program med over 100 kanaler at vælge imellem. Du kan med Bland Selv TV, skifte kanaler ud og bytte dem med de nye streaming tjenester til HBONordisk Film+, CMore og Netflix

Du kan bestille enkelte programmer “ovenpå” din tv-pakke, så du ikke absolut SKAL vælge 10 ekstra tv-kanaler, hvis behovet kun er en enkelt eller to kanaler.

Derudover har du mulighed for at se TV på mobile enheder som Ipads, Smartphones, bærbare enheder osv., ikke blot i hjemme; men også i sommerhuset.

Hvis du sammenligner priserne, vil du se at kanalerne fra antenneforeningen er billigere.

 

groen-streg


Gennemskuelige priser:

Hos antenneforeningen udbyder vi ikke uigennemskuelige pakker. Vi benytter os heller ikke af kampagnepriser (hvor prisen stiger efter 6 måneder) og ’skjulte’ kortgebyrer. Hos antenneforeningen koster tv, bredbånd og telefoni det vi oplyser, og du kan let og overskueligt selv vælge de produkter du ønsker at have

Hos antenneforeningen er det ikke nødvendigt abonnere på flere tv-pakker for at få de tv-kanaler du ønsker at se.
I vores tv-pakker har du både adgang til kanaler som Kanal4, Kanal5, 6’eren, TV3 og TV3+ – og så endda til en meget lavere pris end den pris som Fiberselskaberne tilbyder

groen-streg

Bredbånd:
Vælger du bredbånd fra Fiberselskaberne, skal du være opmærksom på, at du ikke kan fortsætte med
din @jellingnet.dk email-adresse. Derfor skal alle dine kontakter informeres om din nye adresse, hvilket kan give gener.

Fiberselskaberne fortæller at de har hastighedsgaranti. Vi har i Jellingnet haft hastighedsgaranti siden 2008, så det er der ikke meget nyt i.

Bredbånds hastigheder
Både Fiberselskaberne og jellingnet tilbyder syncrone bredbåndshastigheder, op til Gigabit hastigheder.
Har du ikke det vildt store behov, kan du eksempelvis få en 2Mbit/512/bit/s forbindelse til kun 129,00 kr./md, her starter fiberselskabernes priser ved 229,-, og skal du have Wi-Fi skal du betale ekstra.  (Priser opdateret januar 2019)

groen-streg


Se dine tv-kanaler på mobil, tablet og pc

Med bredbånd fra antenneforeningen får du også web-tv så du kan se de fleste af dine tv-kanaler på computeren, mobiltelefonen og via en tablet. Og de fleste af kanalerne, kan du også se mens du er på farten (web-tv ude).

groen-streg

Mobiltelefoni
Som bredbånds- og tv-kunde hos YouSee, ekstra 20GB data på hvert abonnement.
Læs mere om YouSee Mobil

groen-streg

Service:
Vi bruger lokale serviceudbydere, og de fleste problemer/fejl på antennenettet, er ofte udbedret samme dag, og inden medlemmet opdager det.

Vi mener faktisk, at du samlet set får mere for pengene, som medlem af Jellingnet

YouSee TV Boks = YouSee Plus
Ønsker du den fulde tv-oplevelse, kan du anskaffe en YouSee Plus-boks.

YouSee Plus boksen er Fiberselskabernes tv-bokse overlegen, og giver blandt andet mulighed for serieoptagelse, flere StartForfra-kanaler (48 stk. mod Fiberselskabernes 18 stk.),

Danmarks største underholdningsunivers
Tusindvis af film og serier fra C More og HBO Nordic, samt stribevis af klassikere fra Dansk Filmskat. Og timevis af underholdning til børn.

Yousee boksen kan lejes hos Jelling Radio & TV, Stationsvej 8 i Jelling.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest