VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Tv, som vi kender det, forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Flere og flere supplerer med streamingtjenester som Netflix og HBO Nordic.

Derfor tager YouSee og Jellingnet, nu det næste store skridt, så vi sammen bliver den stærkeste leverandør af tv-indhold.
Fra i dag den 10. juni giver vi frihed til alle med en Mellem-, Fuld-, tillægs- eller Bland selv-pakke til at se tv, når og hvor de vil – uanset hvor i Danmark du er.

Så behøver du ikke længere at sidde klar foran fjernsynet, når en udsendelse starter. Og hvis der ikke er noget, du vil se, kan du vælge noget andet i det store arkiv af udsendelser.
Det hele er med i tv-pakken. Og det koster ikke ekstra.Se tv på den skærm, der passer dig

Du skal bare være på nettet, så kan du se Live-tv, Starte forfra og gå i Tv-arkiv på tablet og mobil med YouSee Play Tv & Film app’en eller på pc via youseeplay.dk.
Og med Apple TV kan du afspille alle tv-programmer med AirPlay fra YouSee Play Tv & Film app’en til tv-skærmen.

Med andre ord kan du nu se tv, når du har tid og lyst. Frit valg handler ikke kun om, hvad der er i din tv-pakke, men i høj grad om at se tv, når og hvor du vil.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest