VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

blog_bedre-skilt-end-aldrigBEDRE SKILT END ALDRIG
TV 2s nye dramakomedieserie i otte afsnit ‘Bedre skilt end aldrig’ har verdenspremiere om en uge, onsdag 17. februar, på filmfestivalen i Berlin, og herhjemme kan vi glæde os til mandag 29. februar, hvor serien har premiere på TV 2.

Det er en serie om kvinder og mænd, kærlighed, sex og (forsøget på) den lykkelige skilsmisse. Bag serien står trekløveret Hella Joof, Mette Heeno og Mie Andreasen, som havde stor succes med biograffilmen ‘All Inclusive’, der har solgt over 400.000 billetter.

I ‘Bedre skilt end aldrig’ møder vi Line (Maria Rossing) og Martin (Peter Plaugborg), der har det hele. Gode jobs, yndige børn, dejlige venner, hus, have og en kat, der kun kommer hjem for at skide. Men kærligheden er blevet træt, fyrreårskrisen banker på, og sexlivet er for længst lagt i graven, så Line beslutter sig for, at de skal skilles, mens de stadig kan holde hinanden ud.

 

blog_showbiz_i_blodetNY SERIE: MED SHOWBIZ I BLODET
TV 2 CHARLIE bringer reportagegenren ind på kanalen i ny serie om at håndtere familielivet i den krævende underholdningsbranche.  I ‘Showbiz familier’ slår den folkekære skuespiller Lisbet Dahl, musikermakkerparret Keld og Hilda, og dansekongen Jens Werner og hans kone Anette slår dørene op til et liv i rampelyset.
Første afsnit om livet i de tre familier, hvor scenelys, bonede gulve og publikum er hverdag, sendes onsdag 17. februar kl. 21.45 på TV 2 CHARLIE. Kanalen har samtidig premiere på en ny genre på kanalen: Reportageserien.

 

blog_fjerne_kysterBEDSTE DANSKE FAKTASERIE NOGENSINDE
Aldrig tidligere har seerne givet en dansk faktaserie så høje kvalitetsvurderinger, som TV 2s ’Kurs mod fjerne kyster’ får.

TV 2s rejse- og reportageserie ’ Kurs mod fjerne kyster’, hvis tredje sæson begyndte i aftes på tv, skriver dansk tv-historie. De første sæsoner er nemlig de højest vurderede sæsoner af danske programmer i faktagenren på dansk tv nogensinde.

Begge de to første sæsoner opnåede gennemsnitsvurderingen 4,5 på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er højest – og fik i øvrigt den meget sjældne vurdering 4,7 til et enkelt afsnit.

Set i historisk perspektiv ligger de allerhøjest vurderede sæsoner af danske faktaserier på 4,4 – og dem har der ikke været ret mange af. DR-serien ’Sømanden & Juristen’ blev i 2011 vurderet til 4,4 i gennemsnit, og det samme var tilfældet for et par sæsoner af ’Bonderøven’ i 2013. TV 2-serien ’Felthospitalet’ om arbejdet på et internationalt felthospital i Helmand-provinsen i Afghanistan og en sæson af ’Spise med Price’ har opnået gennemsnitsvurderingen 4,3.

Blandt udenlandske naturprogrammer har der i enkelte tilfælde været serier med gennemsnitsvurderingen 4,5.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest