VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Nu kan YouSee Premiere ses på en tv-kanal på samme måde som de traditionelle tv-kanaler og Netflix på YouSee tv-boksen.
Det betyder, at du med en YouSee tv-boks kan afspille månedens premierefilm direkte på den nye kanal, se traileren på selve kanalen samt læse mere på informations siden. Den nye YouSee Premiere-kanal ligger på den næstsidste plads – lige før Netflix.

Automatisk sletning af optagelser
For de, der optager meget og derfor tit oplever at deres harddisk er fyldt, er der godt nyt. Det er nu muligt at sætte automatisk sletning af optagelser til, så der gives plads til nye optagelser, uden at de behøver at foretage sig noget.

Når harddisken er 95% fyldt og automatisk sletning er slået til, vil tv-boksen slette de ældste ulåste optagelser og stoppe sletning ved 90%.

Funktionen er som standard slået fra og kræver at du selv aktiverer den. De finder den nye funktion under “Indstillinger” – “Optagelser”.

IMDb-bedømmelser kan nu ses i film-oversigten
Nu kan man ikke kun se IMDb-bedømmelser på film, når man går ind og læser om den enkelte film, men allerede i oversigten over film på filmens cover. Det giver et bedre og hurtigere overblik.
Der er også kommet IMDb-bedømmelser på serier – dog kan de i første omgang kun ses enkeltvis, når man går ind og læser om serien.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest