VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Om kort tid er YouSee klar til at lancere Fri Streaming på alle YouSee-apps. En ny fordel til alle, der har YouSee Mobil og et abonnement på en tv-pakke.  

Med Fri Streaming kan du nemlig bruge din YouSee-app helt uden at bekymre sig om dataforbruget. Med Fri Streaming sløjfer YouSee maksimum på dataforbruget, så man altid er fri til at streame løs på YouSee Tv og Film-app’en og høre YouSee Musik – overalt i Danmark.

Danskerne streamer live-tv, film, serier og musik på mobilen som aldrig før. Faktisk streamer vi live-tv, film, serier og musik i 5 timer og 40 minutter hver dag. Det er 1.800 timer om året, og det bruger mobildata. Og elsker man f.eks. at streame live-tv på farten eller i sommerhuset, bruger det ca. 1 GB data i timen. Og så kan det godt gå stærkt med forbruget.  Med Fri Streaming giver YouSee fri data på YouSee-apps, så man bare kan streame løs.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest