VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere


Fra i dag kan du bestille Viasat Film-pakke, der giver adgang til fem filmkanaler, der sender film døgnet rundt. Og skulle du ikke være i humør til nogle af dem, kan du bare finde en af de mange film eller serie i tv-arkivet i stedet.

Viasat Film byder på film fra de mest populære genrer. Du finder store Hollywood-succeser, danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm og meget mere. Og det er nemt at se film, når det passer dig. Du går bare ind i tv-boksens menu, finder den film, du vil se og trykker play.

Se Viasat Film, uanset hvor du er
Du har adgang til Viasat Film, uanset hvor du er i Danmark. Så du kan også se film, når du er på farten – både på pc, tablet og mobil.

Hvad koster det?
Det koster 99 kr. om måneden at have adgang til Viasat Film. Der er ingen binding. Det forudsætter enten YouSee Kort eller YouSee Tv-boks. Indholdet i arkiv vil ligge sammen med andre film og serier og vil ikke have et separat menupunkt på boksen.

Hvor bestiller jeg?
Viasat Film kan bestilles på Mit YouSee og 70 70 40 40.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest