VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

blog_attanboroughTo BBC-kanaler skifter navn og sendes i HD – skiftet gør YouSee til den største danske udbyder af HD-kanaler. BBC Knowledge skifter den 13. april navn til BBC Earth HD.

Her samler BBC deres dokumentar programmer og kanalen bliver blandet andet det nye hjem for Sir David Attenborugh, der har lagt ansigt og stemme til britiske naturprogrammer i mere end 50 år.
samtidigt ændrer BBC entertaintment navn og bliver til BBC BRIT HD, hvor BBC samler det bedste indenfor britisk underholdning og humor. Kanalen vil blandt andet rumme programmer som Top Gear, IQ og The Graham Norton Show.

De to tv-kanaler giver danskerne det bedste fra BBC Worldwide og trækker på BBC´s enorme styrke indenfor faktabaseret underholdning, naturhistorie og videnskabelige programmer.
Og som navnene antyder, så er det hele i HD, og det betyder at YouSee bliver den tv-distributør i Danmark, der tilbyder flest HD kanaler.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest