VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Pr. 30. april 2016 bliver det billigere for kunder med et YouSee mobilabonnement at benytte deres mobil i et andet EU-land eller i Norge, Island og Lichtenstein. De nye priser gælder ikke fra Danmark til udlandet.

blog_prisfald_mobil_0416

Har du en mobilpakke med inkluderet forbrug i pakken (fx Small med 8 timers tale og 4 GB), vil dit mobilforbrug i udlandet blive afregnet til den nye lavere takst. Ringer du fx fra Spanien til Danmark eller et andet EU-land, opkræves du EU-tillægget på 0,46 kr. pr. minut for de brugte minutter inkluderet i din mobilpakke. Har du fri SMS i dit abonnementet, koster det fremover kun 0,18 kr. i EU tillæg at sende en SMS (det koster stadig 0 kr. at modtage SMS). Data tæller dog ikke ned fra det inkluderet data i mobilpakken, men afregnes til 0,46 kr. pr. MB.

Læs mere om de nye priser >>>

 

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest