VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

blog_nyhed-youseeTv på dine præmisser.

Nu varer det ikke længe, før I kan få det nye YouSee Tv, som kan opleves med den nye tv-boks, vi arbejder på. Du får et ægte sammenhængende underholdningsunivers på tværs af alle skærme; tv, mobil, tablet og pc.

Live-tv, traditionelle tv-udsendelser og tv on demand smelter sammen, og du kan se tv præcis når og hvor de vil.
Der følger masser af inspiration og personlige indstillinger med, så hver person i husstanden kan skræddersy deres tv-oplevelse.

En smartere måde at se tv på
Vi arbejder på de sidste detaljer og glæder os til at præsentere din nye tv-løsning i løbet af 1. kvartal næste år. Vi kan allerede nu løfte sløret og fortælle, at tv-boksen bliver meget mindre end den velkendte Samsung tv-boks, som bliver udfaset. Den er støjsvag og reagerer hurtigt ved kanalskift, navigation og brug af harddisken. Navigationen vil i stor udstrækning ligne den, I kender fra YouSee Tv & Film app’en. I vil stadig have masser af tv, film og serier at vælge mellem, men adgang og styring af tv-oplevelsen bliver smartere.

Attraktive vilkår
Vi glæder os til at fortælle mere om det nye YouSee Tv og vender tilbage med flere detaljer, demonstration og prissætning, når vi er tættere på lanceringen.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest