VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Et nyt og eksklusivt samarbejde mellem YouSee og ChriChriTV giver alle medlemmer af Jellingnet adgang til et helt nyt dansk tv-univers, der byder på livsstils- og rejseprogrammer, men også stærke dokumentarer.

YouSee vil gerne tage en mere aktiv rolle i forhold til indhold. Et af de første skridt på denne rejse er et eksklusivt samarbejde med ChriChri, der med Christiane Schaumburg-Müller i spidsen har etableret et onlineunivers og magasin, der allerede nu leverer livsstilsstof til omkring en halv million kvinder. Sammen med YouSee udvider ChriChri nu det digitale univers med ChriChriTV.

De første programmer forventes at være klar i løbet af efteråret, og vil kunne ses af alle jeres medlemmer/beboere på YouSee TV & Film appen, YouSee tv-boksen eller ChriChris digitale platforme.

I forbindelse med lanceringen har vi valgt at købe sæson 6 og 7 af Suits, som mange danskere har efterspurgt, og som jeres medlemmer/beboere nu får eksklusiv adgang til, før den vises på Netflix. Også den helt nye amerikanske tv-serie The Bold Type bliver en del af lanceringen. Jeres medlemmer/beboere bliver dermed også de første, der får mulighed for at se The Bold Type, der er blevet fantastisk modtaget i USA.

Her kan jeres medlemmer/beboere få hjælp til oprettelse af login og hvordan de henter og kommer i gang med YouSee Tv & Film appen:

Links:
Opret YouSee login
Glemt YouSee login
Hent YouSee Tv & Film app

 

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest