VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

300mbitYouSee træder i 2015 speederen i bund og bringer hastigheden for download op til 300 Mbit/s. Det sender et tydeligt signal til antenneforeninger og privatkunder om, at coax-nettet er på for-kanten med kundernes behov. Inden årets udgang kan alle YouSees kunder få den nye hastighed.

80.000 kunder på Fyn og i Viborg kan fra 2. februar få adgang til 300 Mbit/s bredbånd. Det sker som følge af en massiv udbygning af coax-nettet for at holde YouSee på forkanten med udviklingen og kundernes stigende forbrug og behov.

– Vi skruer snart kraftigt op for kapaciteten i vores netværk og kan derfor nå nye højder med vores hastigheder. Det er både til gavn for kunder, der gerne vil have det nyeste og det hurtigste, og de af vores kunder, der har oplevet overbelastning i nettet og dermed lavere hastigheder, fortæller Jens Raith, direktør for YouSee Bredbånd.

Et stærkt signal til kunderne
300 Mbit/s er en langt højere hastighed, end de fleste vil have brug for. Jens Raith regner derfor ikke med, at kunderne vil stå i kø for at springe med på farten, men efterspørgslen er heller ikke afgørende nu og her.

– Det er vigtigst for os at sende et signal til vores kunder om, at coax-nettet er fuldstændig klart til at dække kundernes nuværende og fremtidige behov. Vi kan sagtens hamle op med elselskabernes hastigheder og kunderne skal derfor ikke løbe i armene på dem, når de banker på døren med et tilbud om fiber.

Og grænsen for, hvor meget coax-nettet kan levere, er langt fra nået. Mere avancerede modemmer, mere plads til bredbånd i ledningerne og bedre teknologi, der kan presse flere data igennem nettet, vil gøre det muligt at levere symmetriske hastigheder langt over 1 Gbit/s ultimo 2016.

Udbygningen af coax-nettet sker i et jævnt tempo og i en rækkefølge, som kommer flest antenneforeninger og kunder til gode hurtigst muligt. Inden årets udgang er 300 Mbit/s en mulighed for alle YouSees kunder.

Fakta om udbygningen til 300 Mbit/s:

• YouSee investerer i 2015 ca. 165 mio. kr. på udbygning af coax-nettet, som blandt andet muliggør lanceringen af 300/60 Mbit/s bredbånd
• Udbygningen af nettet består blandt andet i ø-delinger, så færre kunder skal deles om den samme kapacitet. Derudover indføres nye modemmer som standard, som kan håndtere 300 Mbit/s. Endelig har lukningen af analoge tv-kanaler frigivet plads i nettet til mere bredbåndskapacitet
• 300 Mbit/s rulles i første omgang ud til 80.000 kunder på Fyn og Viborg, svarende til 20 % af kunderne
• Pris: 449 kr. for en bredbåndsforbindelse på 300/60 Mbit/s.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest