VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

YouSee vil efter første kvartal 2016 tilbyde internetforbindelser uden krav om at man skal have et TV-abonnement.

Grunden til at der indtil nu har været krav om samtidig køb af et TV-abonnement er signalerne til TV og bredbånd teknisk set er samlet. Når man opretter en forbindelse får man derfor den fulde TV-pakke og bredbånd, hvorefter YouSee skal sætte filtre ind som begrænser hvad man har adgang til. De filtre skal man have en teknikker til at sætte op i nærmeste kabelskab, og det gør det meget besværligt at sælge bredbånd uden TV-pakke.

Bredbånd og TV bliver nu teknisk adskilt til glæde for medlemmerne i Jellingnet.

Bredbånd baseret på kablerne til kabel-TV muliggør meget høje og stabile hastigheder på internet forbindelserne. Allerede fra starten af 2016 vil YouSee begynde at opgradere netværket så hastigheder op 1.000 Mbit bliver muligt, og man regner med at hele netværket er opgraderet i 2017.

Priser på Bredbånd uden TV-abonnement kendes endnu ikke, men vil naturligvis blive vist her på siden, når de kommer. Vi forventer det bliver i januar/februar måned 2016.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest