VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

TV 2s sportskanal har fået sit navn – arbejdet med kanalens nyheds- og magasinprogrammer er i fuld gang.

logo_tv2_sportNår TV 2 SPORT går i luften fredag 9. januar kl. 18.30, bliver det med et velkendt ansigt som kanalens allerførste vært. Morten Ankerdal byder velkommen i programmet ’KickOffStudie’ – og både han og kanalens andre værter glæder sig til, at TV 2 endelig får sin helt egen sportskanal.

– Det her har vi har drømt om i mange år. Det bliver en fantastisk faglig legeplads, hvor der er tid og rum til at eksperimentere. En kanal, hvor vi kan vise, hvor meget sportens verden har at byde på, siger Morten Ankerdal.

En time efter åbningen af TV 2 SPORT sender kanalen sin første live-transmission – det danske herrelandshold i håndbold i kamp mod Slovenien i turneringen Totalkredit Cup 2015, der varmer op til VM i Qatar senere i januar.

Live, nyheder, sportsmagasiner og quiz
TV 2 SPORT er en dedikeret og passioneret dansk sportskanal med masser af live-transmissioner fra danske og udenlandske ligaer og events samt journalistik for ægte sportfans, og flere gange om dagen er der seneste nyt fra TV 2 Sportscenter. Breaking news er ikke kun forbeholdt nyhedskanaler, og pulsen og aktualiteten på TV 2 SPORT viser, at kanalen tager både sporten og de danske fans alvorligt.

TV 2 SPORT bliver også det nye og ekstra hjem for en lang række af TV 2s andre kendte sportsværter, erfarne eksperter og kommentatorer. De er alle passionerede omkring sporten og med stor viden inden for mange forskellige sportsgrene.

Eksempelvis Dennis Ritter, som skal dække sportsnyheder generelt og en lang række discipliner fra cykling og triatlon til langrend, atletik og maraton. Thomas Kristensen vil dække håndbolden intenst – både som kommentator, med eksperten Bent Nyegaard ved sin side, og som vært på det journalistiske håndboldmagasin ’Kontra’.

Stine Bjerre Jørgensen vil også fortsat formidle håndboldens dramaer, mens Jimmy Bøjgaard bliver kanalens store ishockeyekspert, og han vil fungere både som kommentator og reporter fra de danske skøjtehaller.

På fodboldfronten vil TV 2 SPORT blive stærkt bemandet med Flemming Toft i sin kendte rolle som populær kampkommentator og Zak Egholm som vært i ’Fodbold Unplugged’.

Derudover vil TV 2 SPORT byde velkommen til Thomas Bilde og Peter Wang, som har medvirket til at gøre amerikansk NBA-basket populært i Danmark. Det fortsætter de med på sportskanalen, hvor de desuden vil kommentere kampe fra den danske basketliga.

Derudover arbejdes der på magasinet ’Sportslab’ med forsøg og tests inden for både elitesport og motionsidræt, ligesom det sports-nørdede gøres underholdende i ’Sportsquizzen’ med Claus Elming som vært.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest