VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere


blog_cyklingMere top-cykling på TV 2 SPORT

Du kender nationale mesterskaber og verdensmesterskaber i cykling, men fra i år byder sportskalenderen også på europæiske mesterskaber i cykling.

Denne nyskabelse – EM på landevej, bane, BMX, mountainbike og cykelcross – kan følges på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY frem til 2021.
– Top-cykling hører hjemme på TV 2s kanaler, og når en stor nyskabelse som EM etableres, er vi med. EM-cykling styrker vores portefølje af meget stærke cykelrettigheder, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

skillelinie

Toppen af poppen: Her er deltagerne

blog_toppen-poppen
Det nye hold er som altid en god blanding af nye og “gamle” danske kunstnere. Se, hvem de er her.
Toppen af poppen starter på optagelserne i næste uge, og TV 2 kan nu afsløre, hvilke kendte danske musikere, der denne gang skal sidde om bordet og skiftes til at høre hinanden fortolke sange.
Det bliver Peter A.G. – forsangeren i det populære danske rockband Gnags – og sangerinden Hanne Boel, der som karrieremæssige alderspræsidenter skal repræsentere de deltagere, der har årelang erfaring. Derudover vil soul og RnB-sangerinden Ida Corr, forsangeren i Carpark North Lau Højen, og sangerinden Fallulah sætte sig ved bordet.

Og de nyeste kunstnere, der skal medvirke i dette års sæson af ‘Toppen af poppen’, er de to herrer, Kent ‘Kenno’ Pedersen og Lasse ‘Pilfinger’ Kramhøft, der udgør dancehall-duoen Djämes Braun samt sangeren Troels Gustavsens fra Noah, der blandt andet har hittet med sangen ‘Over Byen’.

skillelinie

Musikalsk aften med ‘Charlie i PARKEN’ og Adele-koncert på TV 2 CHARLIE

blog_musikfestDer bliver rig mulighed for både at danse og synge med hjemme i stuerne, når TV 2 CHARLIE lørdag 30. april sender to helt nye musikprogrammer.
Kl. 20.50 vises første del af ‘Charlie i PARKEN’, og herefter fortsætter de gode toner med den internationale stjerne Adeles live koncert i New York fra 2015.

I lørdags bød værterne for ‘Charlie i PARKEN’, Julie Berthelsen og Jacob Haugaard, velkommen til knap 5.000 danseglade gæster i PARKEN. Populære navne som Kandis, Stig og Vennerne, Michael Hardinger Band, Paul Young og Thomas Evers Poulsen leverede et brag af en koncert foran et feststemt publikum. Allerede på lørdag kan seerne opleve den storslåede koncert på TV 2 CHARLIE.

K. 22.20 fortsætter den gode musik på kanalen – denne gang med en af tidens største sangfugle Adele, som sidste år leverede en pragtpræstation under sin anmelderroste koncert fra Radio City Music Hall i New York. Oplev Adele synge megahittet ‘Hello’ , ‘All I Ask’ og ‘When We Were Young’, samt flere af hendes klassikere, heriblandt ‘Someone Like You’ og ‘Skyfall’.

skillelinie

DANSKE FJERBOLD-EKVILIBRISTER TIL EM I FRANKRIG

blog_badmintonDer er medaljehåb, når Danmarks bedste badmintonspillere deltager i EM i Frankrig. TV 2 SPORT sender direkte fra mesterskaberne.

Danmark har nogle af verdens bedste badmintonspillere, og der er gode chancer for at se dem nå langt til EM i individuel badminton i Frankrig. Ved EM i 2014 vandt Jan Ø. Jørgensen guld og Viktor Axelsen bronze, og så blev det sølv til talentet Anna Thea Madsen, der sammen med de to nævnte herrer også er med i år. Modsat dem er hun ikke seedet i turneringen, og det bliver spændende at følge hende i år.

– Jeg har jo en sølvmedalje fra sidste EM, som jeg selvfølgelig rigtig gerne vil forsvare – det er der ingen tvivl om! Jeg er tilfreds med min lodtrækning, hvor jeg er gået uden om de bedste seedede spillere. Jeg har haft et godt træningsforløb op til og spillede godt i Finland fornylig – så jeg håber, jeg kan tage det gode spil med mig til EM, fortæller Anna Thea Madsen.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest