VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

blog_ttv_youseeNy opdatering af Yousee tv-boksen, med bl.a.tekst-tv, manuel optagetid, tilslutning af forældrekontrol og indholdsforslag.

YouSee har i dag udsendt en opdatering til den ny tv-boks. Den tilføjer blandt andet mulighed for at se tekst-tv, tilslutning af forældrekontrol og indholdsforslag baseret på brugerens eksisterende tv-forbrug.

Især introduktionen af anbefalinger ser YouSee som et vigtigt element.
Dette for at kunne imødekomme de ændrede tv-vaner og det enorme indholdsudbud, som den enkelte har at vælge imellem.
Som bruger får du fremover lynhurtig inspiration til tv-programmer, der minder om det, du sidder og ser. Dvs., at du vil opleve, at du får forskellige oplevelser og indhold præsenteret alt efter, om du ser tv, film, serier eller børneindhold.

“Danskerne efterspørger i stigende grad mere fleksibilitet og behov for i langt højere grad at kunne styre og navigere rundt i sit tv-indhold, hvilket lanceringen af bl.a. det nye anbefalingsredskab og forældrekontrollen skal være med til at sikre”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for tv og bredbånd hos YouSee, og fortsætter: “Vi kan også med al tydelighed selv se, at vores kunder gøre mere og mere brug af de mange funktioner, som en tv-boks kan levere. Det handler bestemt ikke om, at vi ser mindre tv. Tværtimod. Vi ser i virkeligheden mere tv, men vi vil også gerne selv bestemme hvor og hvornår, så vi pauser, spoler og går i arkivet på livet løs. Og det er vores job at sørge for at gøre indholdet overskueligt, inspirerende og sikre, at fleksibiliteten og friheden er i top”.

Læs mere her: http://www.recordere.dk/2016/11/stor-opdatering-yousee-boksen-dag/

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest