VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Medlemmer med den nye YouSee Tv-boks kan nu høre radio via tv-boksen.

Radioen findes under menupunktet ’Apps’ i tv-boksens hovedmenu. Her kan man også markere sine foretrukne radiostationer som favoritter, så man hurtigt kan afspille dem ved at trykke på Play-knappen.
Når radioen spiller, går skærmen automatisk i sort efter et minut – og vækkes igen ved at trykke på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen.

Hør radio uden tv’et er tændt
For nogle er det også muligt at høre radio uden tv’et er tændt. Bruger man eksterne højtalere – og ikke fjernsynets indbyggede højtalere – kan fjernsynet nemlig slukkes, og lyden afpilles direkte i højtalerne.

Det er også nemt at skifte mellem favoritkanalerne ved at bruge programknapperne (p+/p-) – uden at tænde for tv’et. Man stopper radioen ved at slukke for tv-boksen.

Når radioen spiller, aktiveres pauseskærm efter 1 minut (Skærm går i sort).
Skærmen vækkes igen ved tryk på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen.

Strømspareindstillinger gælder på samme måde som når du ser tv. Boksen slukker og radioen stopper efter de angivet indstillinger.
YouSee fortæller at nogle TV-modeller ligefrem tillader at HDMI og eksterne højttalere er aktive, selvom resten af TV’et er på stand-by. Så når tv’et slukkes kan der fortsat høres radio.
Bedre overblik over optagelser
Forbedret oversigt over optagelser og det er nu også muligt at sortere optagelser efter genrer eller alfabetisk. Nu kan der vælges hvordan optagelserne skal vises i menuen optagelser Det er nu også muligt at se hvor meget plads der er på harddisken inde under oversigt for overtagelser.

Mulighed for at slå HDMI-CEC til og fra
Først var der CES i YouSee-boksen, og siden blev det pillet ud igen grundet problemer med visse TV. Men nu er det lavet så HDMI-CEC kan slås til og fra. Funktionen tillader sammenkobling af enheder igennem HDMI porten. Det betyder f.eks. at du kan slukke flere enheder på samme tid via én fjernbetjening.
HDMI-CEC indstillingen findes under Menu -> Indstillinger -> Skærm, og den er som standard slået fra.

Forbedret overblik i den store tv-guide
Det er blevet hurtigere at kigge programmer igennem i den store visning i tv-guiden. Nu vises et uddrag af beskrivelsen for den markerede udsendelse i bunden af skærmen.

Du kan altid læse om de nyeste opdateringer og andre informationer om tv-boksen på yousee.dk.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest