VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

I denne uge er søndagsunderholdningen sikret med det oscarbelønnede drama Operation Argo.

blog_helene-fischer
Koncert:
Helene Fischer – koncert med Schlagerdronningen over dem alle, Helene Fischer
Hvornår: Lørdag kl. 21.45
Kanal: dk4
Koncert med Schlagerdronningen over dem alle, Helene Fischer

 

 


blog_argon

Film: Operation Argo – Oscarbelønnet drama uden af brydelser
Hvornår: Søndag kl. 21.00
Kanal: TV2
Amr. thrillerdrama fra 2012 – dansk tv-premiere. Iran 1979. Da den amerikanske ambassade i Teheran bliver besat af militante studerende, lykkedes det lige akkurat seks amerikanske diplomater at søge tilflugt hos den canadiske ambassadør, og CIA-agenten Tony Mendez (Ben Affleck) får til opgave at smugle dem ud af det fjendtligtsindede land. Han udtænker en dristig plan, der går ud på at lade som om at et filmselskab i Hollywood skal researche til en science fiction-film i Iran. På den måde kan de seks skjulte ambassadefolk så blive smuglet ud af landet som en del af filmholdet. Den store redningsoperation bliver sat i værk – men meget kan gå galt!Filmen er baseret på virkelige begivenheder og vandt tre Oscars, bl.a. for ´Bedste film´.Medv.: Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin.Instr.: Ben Affleck.

 

blog_GintbergUnderholdning: Gintberg På kanten – Gelleupparken
Hvornår: Mandag kl. 13.00
Kanal: DR1
Komikeren Jan Gintberg rejser på endnu en humoristisk rejse til et sted i Danmark, som mange mener noget om, men få i virkeligheden kender. Denne gang er “Udkantsdanmark” skiftet ud med et isoleret samfund, Gellerupparken. Ghettoen tæt på Aarhus forbindes ofte med påsatte brande, stenkast mod politiet, kriminelle og belastede familier. Men vokser der måske alligevel noget glæde og livsbekræftende ud af sprækkerne på den 40 år gamle beton.I 48 timer tager Jan Gintberg den humoristiske temperatur på beboerne i Gellerupparken. Han synger begejstret med en flok unge rappere, finder Nordeuropas største udvalg af snabelsko, og møder en passioneret samler af et stort klenodie i kerne-dansk kulturhistorie, Madam Blå.Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter.Vært: Jan GintbergSendt første gang 03.11.11

Blog_london

 

Kultur: Verdens fedeste byer , London
Hvornår: Søndag kl. 09.50
Kanal: DR1
(The Greatest Cities of the World). Amerikansk dokumentarserie fra 2008. Den populære walisiske komiker Griff Rhys Jones drager ud på en odysse for at udforske nogle af verdens fedeste storbyer. Griffs mission er at undersøge, hvad der gør netop disse metropoler usædvanlige. Væbnet med sin karakteristiske humor og ukuelige nysgerrighed opsøger Griff storbyernes unikke og indimellem hemmelige spots og mødes med en række personer, der på forskellig vis repræsenterer byerne. Her gælder det den sprudlende metropol London.

Links:
Se endnu flere spændende programmer
Se YouSee´s TV Guide

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest