VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Fra bestyrelsen er der indkommet et forslag der ønske behandlet på generalforsamlingen.

$12 stk. 1. lyder idag således:
Foreningen ledes af en bestyrelse på fem medlemmer, der vælges for to år ad gangen, således at to af bestyrelsen er på valg ved den ordinære generalforsamling i lige år og tre af bestyrelsens medlemmer er på valg ved den ordinære generalforsamling i ulige år. Kun fuldt kontingent betalende medlemmer, er valgbare til bestyrelsen. Bestyrelsen kan supplere sig selv med en tredjemand, som ikke behøver at være medlem af foreningen. Ved afstemninger der giver stemmelighed, er formandens stemme afgørende. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand, kasserer og sekretær. Bestyrelsen fastsætter sin forretningsorden og træffer de beslutninger, der er nødvendige for foreningens virksomhed.

Bestyrelsen ønsker en tilføjelse til teksten (fremhævet med kursiv skrift)
Foreningen ledes af en bestyrelse på fem medlemmer, der vælges for to år ad gangen, således at to af bestyrelsen er på valg ved den ordinære generalforsamling i lige år og tre af bestyrelsens medlemmer er på valg ved den ordinære generalforsamling i ulige år. Overfor pengeninstitutter tegnes foreningen af formanden og kasséreren. Kun fuldt kontingent betalende medlemmer, er valgbare til bestyrelsen. Bestyrelsen kan supplere sig selv med en tredjemand, som ikke behøver at være medlem af foreningen. Ved afstemninger der giver stemmelighed, er formandens stemme afgørende. Bestyrelsen konstituerer sig selv med formand, næstformand, kasserer og sekretær. Bestyrelsen fastsætter sin forretningsorden og træffer de beslutninger, der er nødvendige for foreningens virksomhed.

På bestyrelsens vegne.
Mogens Christensen

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest