Vi har skiftet navn til Jellingnet

Jellingnet_logo_300pJelling Antenneforening bliver til Jellingnet  (Januar 2016)

Nyt navn: Jellingnet
I mere end 40 år har vi heddet Jelling Antenneforening. Med den konkurrence som vi allerede i dag er ude og med den konkurrence der kommer de næste år, er vi langt med at tilpasse os de nye tider, og skiftet til Jellingnet, er derfor naturligt. Igennem det sidste års tid har vi lavet mange tiltag for at få gjort os klar til den øgede konkurrence, og vi står i dag stærkere end nogensinde.

5 forskellige TV pakker at vælge imellem:
Vi har i dag de fleste tv-pakker på markedet, hele 5 tv-pakker kan der vælges imellem, og på to af pakkerne, har du endda mulighed for et abonnement hvor du selv kan bestemme enten 10 eller 39 af de kanaler du vil se, blandt Yousee´s mere end 100 kanaler.

TV på alle dine enheder:
Den tv-pakke du har, kan du også se på din mobiltelefon, bærbar PC eller tablet, og det er uanset om du har internet gennem foreningen/YouSee eller ikke. Har du internet abonnement gennem foreningen, får du ”Start Forfra” samt ”TV arkiv”.

Bredbånd:
Siden 2006 år haft hastighedsgaranti på vores forbindelser, og tilbyder nu vores medlemmer helt op til 300Mbit Bredbånd, og mod udgangen af 2016, vil vi tilbyde en superhurtig 1GB forbindelse til de medlemmer der skulle have behovet.

Rabat på mobiltelefoni:
Vi har forhandlet en aftale på plads med YouSee, så du som medlem får 10% på YouSee´s mest populære mobiltelefoni produkter, og har i flere abonnementer i familien, gives der 50,- rabat på op til 4 abonnementer. Du kan således spare op til 200,- pr. måned, ved at skifte til Yousee Mobil.

Ny brugervenlig hjemmeside:
I oktober måned lancerede vi vores ny hjemmeside, der kan ses både på alm. skærme, men også på mobile enheder som telefoner og tablets.
Det vil være nemt at finde den rigtige kontaktperson, uanset hvilket problem du løber ind i, og med jævne nyhedsmailudsendelser kan du være sikker på at modtage relevant information for dig.