Relevant information for tilflyttere / nye medlemmer

Jellingnet er en “non profit” forening, med tryk på forening, som ikke skal tjene penge til aktionærer eller lignende,
men blot sørge for, at du og din husstand får det bedste og billigste TV. I bestyrelsen er der stor fokus på hele tiden at vedligeholde og udvide vores kabelnet, samt leve op til de krav der stilles til levering af stabile og prisbillige TV, Internet og telefoniløsninger.

Vi har derfor i dag, et stabilt og driftssikkert kabelnet, og leverer TV, Internet og telefoni til nogle af de bedste priser på markedet.

Derfor skal du vælge Tv fra Jellingnet
Du kan vælge mellem fem forskellige tv-pakker og kan se tv-kanalerne på alle tv i alle rum (digitale Tv apparater), helt uden brug af bokse eller andet ekstraudstyr. Har du behov for f.-eks. kun en enkelt ekstra tv-kanal, kan du narutligvis bestille denne ene kanal.

Du får det bedste og bredeste udbud af tv-kanaler – lige fra TV3, DR og TV 2 til Eurosport, Discovery Channel og Disney Channel. Og de fleste af kanalerne sendes i HD kvalitet. Vi giver den førte måned gratis, hvis din beboelse er tilsluttet anlægget

Med tv fra Jellingnet får du kort og godt:

•  Danmarks bredeste udbud af tv-kanaler i tre valgfrie, og to “TV med Bland Selv” pakker
•  Tv uden brug af digitale bokse eller andet ekstraudstyr
•  Masser af tv-kanaler i HD – både i tv-pakkerne og som tilkøbskanaler
•  Mulighed for at se forskellige tv-kanaler på forskellige fjernsyn samtidigt
•  Ingen parabol eller antenne på taget
•  Tv til en rigtig god pris
•  Se dine tv-kanaler på mobil og tablet

Alt du behøver, er et kabel-tv-stik i væggen en gang for alle. Så er du sikret et stabilt tv-signal i mange år fremover.

groen-streg

Du har medbestemmelse – og du sparer penge
Når du er medlem af Jellingnet, har din mening værdi. Du bliver en del af en lokal forening, hvor du som medlem har indflydelse på, hvordan vores tv-udbud skal se ud. Du er også selv med til at fastsætte foreningens priser. Som forening skal vi ikke tjene penge på at levere Tv til dig, og derfor kan vi også love dig, at du får rigtig meget tv for pengene hos Jellingnet.

Medlemsskab af foreningen:
Det er husstanden der er medlem af Jellingnet, hvilket betyder at du skal være opmærksom på at der på refusionsopgørelsen skal være en post der hedder “Antennebidrag”.

Medlemsskab af foreningen samt betaling for den tv-pakke ejendommen har, betales enten 1 gang årligt eller kvartalsvis. Årlig afregning foregår normalt i januar måned, og dækker perioden 01.01 – 31.12.

Ønsker du at blive medlem, skal du henvende dig til foreningens serviceleverandør: Jelling Radio & TV, tlf.: 7587 2144.

Links:
Foreningens vedtægter
Kontaktpersoner i Jellingnet
Netværksnumre til TV

TV-programmer:
Foreningen har en aftale med YouSee om levering af tv-programmer. Nye kanaler kommer løbende i en af de tre pakker der kan abbonneres på. Du kan også vælge Tv med Bland Selv, hvor du selv kan bestemme nogle af de kanaler du vil se, og skifte dem ud, uden at det bliver dyrere for dig. Du kan se dine tv-kanaler på computeren, mobil og tablet, perfekt til børnefamilier.

Betaling for tv-kanaler sker éen gang årligt, eller kvartalsvist, sammen med medlemsskabet af foreningen.

Se priser på TV og medlemsskab

Du skal være opmærksom på at der i mere end 95% af boliger indenfor bygrænsen allerede er en tilslutning til TV.
Ønsker du yderligere informationer, skal du henvende dig til foreningens serviceleverandør Jelling Radio & TV på tlf.: 7587 2144.

Bestil TV signal:
Ring Jelling Radio & TV, tlf.: 7587 2144

groen-streg

Se dine tv-kanaler på mobil, tablet og pc
Med bredbånd fra antenneforeningen får du også web-tv så du kan se de fleste af dine tv-kanaler på computeren, mobiltelefonen og via en tablet. Og de fleste af kanalerne, kan du også se mens du er på farten (web-tv ude).

Bredbånd:
Jellingnet har en aftale med YouSee om levering af bredbånd til foreningens medlemmer.
Du kan læse mere omkring priser, hastigheder m.v. på YouSee´s hjemmeside, eller hos Jelling Radio & TV.
Jelling Radio & TV kan også oprette dig direkte i butikken, du får modem med hjem, og du på nettet i løbet af en enkelt dag.
Vi giver den førte måned gratis.

Yousee´s hjemmeside
Åbningstider i kundeservice
Bestil og afhent bredbånd: Ring Jelling Radio & TV, Tlf.: 7587 2144

Mobiltelefoni
Som bredbånds- og tv-kunde hos YouSee, får du “dobbelt op” på data, på hvert mobil abonnement.
Samler du husstandens mobiltelefoni, kan du spare helt op til 200,- pr. måned, med familierabatten.
Læs mere om YouSee Mobil

groen-streg

Er der spørgsmål du IKKE har fået svar på efter gennemlæsning af hjemmesiden, skal du være velkommen til at henvende dig til foreningen.

Kontaktpersoner i Jellingnet.

Vi ønsker dig endnu engang velkommen til Jelling.