Information til ejendomsmæglere/advokater m.v.

I forbindelse med salg af en ejendom tilsluttet Jellingnets net, er her de nødvendige informationer så refusionsopgørelsen kan opgøres.

Afregning for TV-abonnement
Medlemmer kan vælge årlig eller kvartalsvis betaling af deres TV-pakke.
Årlig afregning forfalder til betaling i januar måned, og kvartaslvise opkrævninger opkræves i januar, april, juli, og oktober måned.
Se aktuelle priser

Information om hvilken pakke ejendommen betaler for, kan ses på fakturaen fra Jelling Antenneforening.
Mange medlemmer har tilmeldt deres betaling til betalingsservice, og hvis I som ejendomsmæglere vil gøre opmærksom på, at sælger skal huske at afmelde betaling til betalingservice, vil i gøre en masse kunder glade.

Forespørgsler om restancer:
Forespørgsler om eventuelle restancer, kvartals- eller årlig betaling, pakker m.v., skal ske via e-mail til post(@)jelling-radio.dk.