VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Jellingnet Appén

Siden år 2000 har vi i Jellingnet arbejdet målrettet på at være synlige og lokale, samt sørge for at du som medlem, får ordenlig hjælp når du har brug for det. Dertil ønsker vi at medlemmerne har de bedste TV og bredbåndsprodukter på markedet. Dertil leverer vi et fremtidssikret og driftsikkert net med meget høj oppetid.

Vi bruger vores bærbare enheder mere og mere, og flere undersøgelser viser at omkring 80% af danskerne sidder med en Tablet eller en Smartphone i umiddelbar nærhed, mens de ser tv.

Hvorfor en App?
Det er vigtigt for os, at du til enhver tid får de oplysninger og den hjælp som du som medlem af Jellingnet, har brug for.
Derfor har vi fået lavet denne App, hvor vi har taget det vigtigste indhold fra vores hjemmeside, og lavet det sådan at det for dig er nemt f.eks. at se en kanaloversigt, hvordan man indstiller sit tv, med mere.

Push beskeder, det er smart
Første gang du installerer Appén får du mulighed for at tilmelde dig “push” beskeder.
En pushbesked er en besked som vi kan sende til din telefon, hvis vi f.eks. får et uventet nedbrud i anlægget, eller hvis der er noget andet vigtigt vi gerne vil fortælle dig. Du bliver også spurgt om du vil tilmelde dig SMS tjenesten. Den er tiltænkt de medlemmer der IKKE har en Smartphone, og vil udelukkende blive brugt til at sende driftsinformationer, samt invitationer til arrangementer i foreningen.

Hvor kan jeg hente Appén?
Appén der er lavet af det lokale firma Lukic.nu, kan bruges på Android og IOS enheder, både Smartphones og Tablets.
Søg efter “Jellingnet” i din Appstore, og den er naturligvis gratis.

Jeg har ikke en SmartPhone, men jeg vil gerne modtage en besked SMS, når der er problemer i nettet, eller når Jellingnet laver arrangementer for medlemmer.

Tilmelding til SMS tjenesten

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.