Der afholdes ordinær generalforsamling hvert år inden udgangen af marts måned.

Dagsorden:

2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år
3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse
4. Eventuelle forslag.
5. Behandling af budget og fastsættelse af kontingent for det løbende regnskabsår.
6. Valg til bestyrelse og bestyrelsessuppleant.
7. Valg til revisor og revisorsuppleant.
8. Eventuelt.

Forslag til behandling under dagsordenens punkt ”4” skal med medlemmets navns underskrift, være et bestyrelsesmedlem
i hænde senest 7 dage før generalforsamlingens afholdelse. Forslag lægges ud på foreningens hjemmeside, senest 5 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Referater og regnskab
Ønsker du at læse referatet fra den seneste generalforsamling, eller en kopi af regnskabet, kan alle medlemmer rekvirere det via e-mail, formand(@)jellingnet.dk, eller på tlf: 6167 2887. Hvis der er telefonsvarer på, så angiv dit navn, og adresse samt ærinde, så leverer vi det til din postkasse.

Generalforsamlingen afholdes en gang årligt inden udgangen af marts måned.
På generalforsamlingen kan du høre om hvad der er sket det seneste år, samt om hvad foreningen har af fremtidsplaner.

Du kan få svar på alle dine spørgsmål, og vi er vært ved en vand/øl, og en kop kaffe og et stykke brød.