VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Cookies

Dette websites brug af cookies

Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet JA JA
Trafikmåling nej JA

 

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Websites bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.  

Privatlivspolitik hos Jellingnet.dk

Jellingnet overholder på denne hjemmeside (www.jellingnet.dk) efter bedste overbevisning de fastlagte retningslinjer for behandling af persondata i henhold til EU-forordning om datasikkerhed af 25. maj 2018 Kontaktoplysninger på persondataansvarlig: Camilla Holm Aslerin, Lærkevej 18, 7300 Jelling. e-mail: camilla.jellingnet(@)gmail.com Dataansvarlig: Careteam Fotografi, Kollegievej 7, 7300 Jelling. Tlf. 61672887 – e-mail@mogens(@)careteam.dk Vores behandling af dine personoplysninger Jellingnet behandler kun personoplysninger, som du selv har udleveret til os. Typisk drejer det sig om personoplysninger, som navn, adresse, telefon og e-mail. Nyhedsmail: Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Jellingnet Appén: Jellingnet Appén indsamler ingen oplysninger om dig Tidsfrister for sletning/opbevaring Jellingnet stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Tjenester på andre medier Denne hjemmeside kan indeholde mediefunktioner fra f.eks. Facebook, Twitter, LinkedIn og Youtube-videoer samt betalingstjenester, som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner. Dine rettigheder efter persondataforordningen I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du en række rettigheder: • Retten til at modtage oplysning om, hvordan DIFS behandler dine personoplysninger (oplysningspligt). • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger. • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet. • Retten til at få dine personoplysninger slettet. • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring. • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering. • Retten til at flytte dine personoplysninger til alternative leverandører (dataportabilitet). • Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige. Jellingnet kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende eller kræver uforholdsmæssig store tekniske foranstaltninger Jellingnet vil tilstræbe at rette oplysninger med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Når der slettes personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere øjeblikkeligt og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer. Ønsker du at klage over Jellingnets håndtering af personoplysninger kan dette gøres til: www.datatilsynet.dk Videregivelse af oplysninger Jellingnet videregiver ikke personlige oplysninger til myndigheder, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Jellingnet. Undtagelsen er i disse tilfælde: • Med dit samtykke, ved. f.eks. salg af ejendom i form af fuldmagt Jellingnet videregiver kun personlige oplysninger til virksomheder, offentlige myndigheder eller enkeltpersoner uden for Jellingnet , hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger. Jellingnet videregiver efter aftale personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os. Deres behandling er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale. Jellingnet videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Jellingnet , hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at: • Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder. • Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser. • Registrere, forhindre eller på anden måde beskytter mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer. Informationssikkerhed Jellingnet ønsker at sikre uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer. Jellingnet har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger generelt: • Antivirus-systemer på alle it-systemer, der behandler personoplysninger. • Krypteret backup af alle it-systemer, der behandler personoplysninger. • Adgangsbegrænsning til personoplysninger, så der kun gives adgang, hvor det er nødvendigt. • Databehandleraftaler med leverandører, der behandler personoplysninger på Jellingnets vegne. • Gennemførelse af ovenstående risikovurdering og dokumentation af alle systemer der behandler personoplysninger for at sikre et oplyst grundlag for sikkerhedsniveauet for persondatabehandlingen i Jellingnet. Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder Jellingnet gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik. Skulle vi modtage en formel skriftlig klage, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Jellingnet samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere. Ændringer Jellingnet privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Jellingnet begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil Jellingnet gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e-mail).

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest