JELLINGNET - VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040

Meget står på spil, når Tysklands Forbundsdagsvalg løber af stablen d. 24. september. Den nuværende kansler Angela Merkel er i de seneste år blevet Europas uofficielle leder – men hvad synes man om hende i hjemlandet? Bliv klogere på valget – partierne, det tyske system, folkestemningen og Europas fremtid.

Det er ikke for ingen ting, at Tysklands nuværende rigskansler, Angela Merkel, formand for det kristent-konservative CDU, har fået øgenavnet ’Mutti’, ’mor’. Hun har som få formået at binde Tyskland sammen med sin markante fremtoning, der på én og samme tid udstråler stålsat disciplin og empatisk sindsro.

I de seneste par år er hun blevet en slags uofficiel leder i Europa og bliver også internationalt set som en politisk klippe i en opbrudstid. Hun har i manges øjne samlet et splittet Europa under flygtningekrisen og uanfægtet givet den højrøstede nye statsleder på den anden side af Atlanten tørt på og svar på tiltale.

Meget står derfor på spil, når tyskerne drager til stemmeurnen d. 24. september. Skal Merkel forblive rigskansler for 4. periode i streg eller vil nye kræfter vippe hende at pinden og bringe en ny dagsorden for Tyskland?

Følg valget på nabolandskanalerne


Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest