VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

tv2-kanalerneSeerne får fra månedens start glæde af flere julekalender-tilbud, to fødselsdage i TV 2-familien
og kvindernes EM-slutrunde i håndbold, som kan følges på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 PLAY og tv2.dk.

December indledes traditionen tro med julekalendere, og dem har vi endnu flere af i år end sædvanligt. På TV 2 og TV 2 PLAY sendes familiejulekalenderen ’Ludvig og Julemanden’ hver dag klokken 20.00, og den kan du se en flot præsentation af her.

TV 2 sender også Pyrus-julekalenderen ’Alletiders Jul’ om eftermiddagen.

TV 2 CHARLIE sender hver aften klokken 20.25 voksenjulekalenderen ’Andersens Julehemmelighed’, der blev vist første gang i 1993. Denne julekalender er indehaver af titlen som den mest sete julekalender på dansk tv i de 25 år, hvor Gallup har målt seertal herhjemme. Efter ’Andersens Julehemmelighed’ fortsætter CHARLIE med at uddele daglige tv-julegaver i form af gode grin, festlige musikshows og filmklassikere.

På TV 2 ZULU fejres julen med film hver aften fra 5. december i ’ZULU Julu Bio’, mens Hella Joof hylder den uperfekte jul i 12 programmer på TV 2 FRI.

EM i håndbold (K)
Og få dage inde i december er TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 PLAY og tv2.dk klar til at præsentere årets EM-slutrunde i kvindehåndbold. EM spilles i Sverige, og Danmark spiller sine tre indledende kampe i Malmø 5., 7., og 9. december på TV 2. Mellemrunden spilles i Gøteborg og Helsingborg i dagene 10.-14. december, og så krydser vi fingre for, at det unge, danske kvindelandshold også er med i de ”sjoveste” kampe i finaleweekenden 16.-18. december i Gøteborg.

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest