VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

blog_dbupokal

Fodbold: Champions League

Nu er der kun de 8 bedste hold tilbage, og der tages i denne uge hul på kvartfinalerne. Der venter et rent spansk anliggende mellem Atletico Madrid og Real Madrid, Pariserklubben PSG tager imod FC Barcelona, AS Monaco spiller ude mod Juventus, og FC Porto kan se frem til at byde mægtige Bayern München velkommen.

Tirs-ons på TV3+ og TV3 SPORT 1

 

blog_fodboldFodbold: DBU Pokalen

Så er den danske pokalturnering for alvor gået ind i den afgørende fase. Vi er nået til de første semifinaler, hvor FC Vestsjælland på hjemmebane tager imod SønderjyskE i den første kamp, mens vestjyderne fra Esbjerg fB i det første opgør spiller på udebane mod FC København.

Onsdag-torsdag på TV3+
 

blog_formel1Formel1: Bahrains Grand Prix

Så er der igen gang i Formel 1-bilerne, når det lynhurtige felt indtager Bahrain i sæsonens fjerde grand prix og for første gang i år skal prøve kræfter med Bahrain International Circuit, der er placeret i byen Sakhir lige uden for øens hovedstad, Manama. 5,412 km lang er banen, der blev bygget færdig tilbage i 2004.

Fre-søn på TV3+, TV3 SPORT 1 og Xtra-kanalerne

 

 

 

 

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest