VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd el. Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Der er godt nyt for danske fans af den populære serie ’The Walking Dead’.
Når tv- og streamingkanalen Xee går i luften den 20. januar, bliver det nemlig med danmarkspremiere på sæson 9 af ’The Walking Dead’, som havde premiere i USA her i efteråret.

Allerede den 30. december får de danske fans af serien dog mulighed for at se The Walking Dead sæson 8, som endnu ikke har været vist i Danmark, via YouSee’s streamingtjeneste. Samtidig bliver det muligt at se eller gense sæson 1 til 7 af den populære amerikanske serie.

”Vi ved, at rigtig mange danskere har ventet i spænding på at følge Rick Grimes og de andre overlevere i ’The Walking Dead’, og vi er super glade for, at vi sammen med FOX nu kan vise de to seneste sæsoner af kultserien. Allerede den 30. december kan vi give danskerne en forsmag på Xee-universet med danmarkspremieren på sæson 8, og når Xee går i luften den 20. januar viser vi de første otte afsnit af sæson 9 på en gang,” fortæller Christian Morgan, mediedirektør i YouSee, der forventer, at en hel del danske fans vil bruge de sidste dage af året på at binge den populære zombie-serie.

Efter de første otte afsnit af The Walking Dead sæson 9 er blevet vist den 20. januar, vil du få mulighed for at se de sidste otte afsnit af sæson 9 på Xee allerede dagen efter, de har haft premiere i USA. Alle afsnit bliver også tilgængelig som streaming-indhold.

Xee: Fokus på serier og underholdning
YouSee og Fox Networks Group annoncerede i september, at danskerne fra januar vil få en ny underholdningskanal Xee som blive en blanding af egenproducerede danske programmer og nye, populære amerikanske serier fra FOX – et af verdens største underholdningsselskaber.

”På Xee vil der være fokus på serier og underholdning, og man vil både kunne se eller gense alle de danske programmer, vi har lavet det sidste års tid, samt en række nye programmer. Den 20. januar er der premiere på vores nye serie, Sunday, med det unge comedy-talent Melvin Kakooza, der spiller sammen med den mere erfarne Lars Hjortshøj, og til foråret kommer også en ny sæson af den anmelderroste serie ’29’, der er nomineret i 3 kategorier til tv-prisen 2019.”

Udover det danske indhold vil der på Xee også være mulighed for at se en række amerikanske serier, som ikke kan ses andre steder, herunder ’The Passage’ og ’9-1-1’.

”Medlemmerne af Hedensted Antenneforening får mulighed for at se med samtidig med resten af verden, når YouSee Xee i januar har premiere på dramaserien ’The Passage’, der er baseret på Justin Cronins bogtrilogí og produceret af den prisvindende instruktør Ridley Scott. Derudover kan man også se den første og den helt nye anden sæson af en af årets største serier i USA i år ’9-1-1’, der har Angela Bassett og Jennifer Love Hewitt i hovedrollerne samt den nyeste sæson af populære ’Family Guy’,” siger Hans van Rijn, General Manager, Fox Networks Group, Nordic.

YouSee Xee:
Sendes som en streamningkanal sammen med din tv-pakke.
Det vil sige at du skal have en computer med Internetforbindelse eller en YouSee TV-boks, for at se kanalen.

Pin It on Pinterest