VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Med YouSee Tv får du adgang til masser af eksklusiv underholdning:

Serier du kan se før alle andre, tv-programmer, der er produceret af os, eller særafsnit af et program, som ikke kan ses andre steder.

For eksempel har vi lavet et eksklusivt samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og ChriChri Tv, der producerer programmer specielt til os om mad, mode, livsstil og andre populære temaer. Er du mere til kager, er ’Lunas Kage Bage Show’ måske noget for dig? Her inviterer Luna fra ’Den store bagedyst’ gæster i studiet til bagning og hygge. Serien er produceret af YouSee og kan ikke ses andre steder.

Der kommer hele tiden nye programmer til. Og vi forhandler løbende eksklusive rettigheder hjem, så du har adgang til den nyeste og mest populære underholdning. For eksempel er vi de første i Danmark, der sender sæson 6 og 7 af den populære advokatserie Suits. Og vi er de første til at vise den nye amerikanske tv-serie The Bold Type, som er blevet fantastisk modtaget i USA. Brug søgefeltet i tv-menuen for at finde det program, du gerne vil se.

Se tv på din bærbare PC/MAC

Hent Appén til din tablet eller Smartphone i din Appstore
Søg efter: YouSee TV & Film

 

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest