VIGTIGE KONTAKTNUMRE: Problemer med TV-signalet, Tlf.: 7587 2144 | Problemer med Bredbånd-Telefoni, Tlf.: 7070 4040 ..... Læs mere

Søndag den 9. april kl. 10 er der premiere på ”Dahl på Hack”. I det første program inviterer Søren Dahl skuespiller Bodil Jørgensen og mesterkokken Jesper Koch indenfor på Cafe Hack, hvor der fortsat er fokus på den gode samtale. YouSee kalder det et digitalt eksperiment med nyt navn, nye platforme, nyt format og nye interessante gæster.
Den nye programrække har fået navnet ”Dahl på Hack” og bliver ligesom ”Cafe Hack” optaget på den legendariske café af samme navn i Aarhus. Der vil hver uge komme kendte gæster forbi til en snak, men platform og format er til gengæld helt nyt. Programværten anerkender, at det kan skabe lidt udfordringer for de lyttere, der tidligere blot skulle åbne for radioen, men han håber, at mange vil prøve kræfter med det nye format.

Sådan lytter du til programmet
Alle kan lytte med via yousee.dk og iTunes. Kunder hos YouSee kan også lytte med via infokanalen på tv eller YouSee Musik-appen.

Dahl på Hack vil ligge på yousee.dk, iTunes og YouSee Musik fra kl. 10 hver søndag. Det er muligt at lytte til programmet, når man har lyst, da de bliver samlet i et arkiv. På infokanalen vil programmet køre i loop hver søndag fra kl. 10-24.

Fra Facebook til yousee.dk
YouSee tror mange af programmets lyttere har lettere ved at finde det på deres hjemmeside end på Facebook, derfor har de i første omgang lavet en landingsside her, hvor man let kan finde og lytte til ”Dahl på Hack”.

 

 

Modtag vores nyhedsmail

Få relevante nyheder som en af de første, tilmeld dig nu, og vind en YouSee film

Hver måned trækkes lod om en Youseefilm til en værdi 49,-.
Alle modtagere af nyhedsmailen deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked.

------------------------------------------------------------------------------

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, bekræfte du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”afmeld mig” link der medfølger i enhver nyhedsmail.

Du er nu tilmeldt :)

Pin It on Pinterest